Edzőtáborban öv-vizsgáztak az Aladin Hero Team sportolói

Edzőtáborban öv-vizsgáztak az Aladin Hero Team sportolói
2013. July 12.
Harmadik edzőtáborát tartotta a napokban Hegyközszentmiklóson az Aladin Hero Team, ahol övvizsgákat tett a sportolók egy része.
/vlm/Image/Show/84/
A táborozás résztvevői a vizsgák után, bal oldalon shihan Lovász Gábor (fotók: facebook/aladin hero team)

Az elmúlt hét végén újra a hegyközszentmiklósi termál strandon edzőtáboroztak

az Aladin Hero Team sportolói. Összesen 40 fő, beleértve a felcsúti (Magyarország) Fehér Tigrisek csapat öt tagját, illetve shihan Lovász Gábort.
A táborozás szigorú rendben zajlott, a reggel 6 órai ébresztőt követően futás következett, amit napi 4 edzés követett, benne úgynevezett “vízi edzés”, amikor a gyakorlatokat a medencében végezték, ahol a víz nehezítette azok kivitelezését.
Shihan Lovász Gábor már sokadjára gyakorolt együtt az “aladinosokkal”, ezúttal az volt a cél, hogy övvizsgára készítse fel őket. Erre a tábor végén, vasárnap került sor. Nehéz volt, de mindenkinek sikerült – összegzett Kovács Zoltán, az Aladin Hero Team edzője. Többen a fehérről a sárga övre “léptek elő”, kilencen már narancssárga, négyen pedig zöld övet viselhetnek.
A táborozáson a sportolók saját költségükön vettek részt, illetve támogatójuk volt dr.Turucz Mária RMDSZ-es megyei tanácsos, aki el is látogatott a táborba (képünkön).
A csapat tagjai legközelebb egy magyarországi, Balatonfenyvesen augusztus 5. és 10. között sorra kerülő edzőtáborozáson szeretnének részt venni, ahol magyar, német, cseh, horvát és szlovák sportolókkal együtt edzhetnének. Ezt sajnos nem mindenki tudja megengedni magának, ezért várják támogatók jelentkezését, illetve maguk is keresik azokat.

Keresés