Egész napos küzdősport verseny a sportcsarnokban

Egész napos küzdősport verseny a sportcsarnokban
2013. October 6.
A szombaton megrendezett Érmihályfalva Kupa kempo versenyen a hazai Aladin Hero Team nyerte a csapatversenyt, sportolói szekérderéknyi érmet vehettek át.
/vlm/Image/Show/84/
A csapatversenyben első lett Aladin Hero Team

A Dióverő Szíp Napok egyik sporteseményeként a Magyar Kempo Szövetség és az Aladin Hero Team szervezésében tartották meg a régióban eddig egyedülálló küzdősport versenyt, Érmihályfalva Kupa néven.
Összesen hat csapat képviseltette magát, a hazaiak mellett Nagyváradról, Margittáról, Székelyhídról, illetve Budapestről és Szegedről.
A mintegy ötven versenyző a sportcsarnokban kialakított küzdőtéren, három tatamin mérhette össze tudását, erejét, ügyességét, körben székeken foglalhatott helyet a publikum.
A sportolók a következő versenyszámokban küzdöttek:
– technikai számok: kata, fegyverese kata, önvédelem;
– küzdelmi számok: stop semi, light contact, chikara curabe, full B.
Az előzetes programot betartva, délután hat órakor kezdődött az eredményhirdetés, amikor Nyakó József polgármester és Karsai Attila alpolgármester adták át az okleveleket és érmeket a helyezetteknek – a részletes névsort az Aladin Hero Team honlapján lehet megtalálni.
A torna legeredményesebb versenyzője a hazai Sütő Zsolt lett, a csapatversenyben első az Aladin Hero Team, második a Margittai Club Fight, harmadik a Kempo Hungary.
Zárszóként shihan Lovász Gábor, a Magyar Kempo Szövetség alelnöke gratulált a hazaiaknak a szervezésért, a versenyzőknek pedig a felkészüléshez, a versenyben elért eredményekhez. Érmihályfalván először volt hasonló lélegzetű verseny, de bizonyára nem utoljára, s a következőn már többen lesznek – tette hozzá.
A verseny végén elkészült az Aladin Hero Team csoportképe is, melyhez Kovács Zoltán edző nem csak a sportolókat hívta egybe, hanem a támogatókat, segítőket is, így fejezve ki, hogy velük együtt egész a csapat.

Keresés