Egész napos rendezvényre készül a Zelk Zoltán Gimnázium

Egész napos rendezvényre készül a Zelk Zoltán Gimnázium
2013. December 9.
A Zelk Zoltán Gimnázium a szülőbizottsággal és a Central Café Clubbal közösen egész napos rendezvényt szervez február 1-jén. Ennek lesz része a Zelkes-Lelkes Szülőbál. Érdeklődni, jelentkezni máris lehet.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

Az érmihályfalvi Zelk Zoltán Gimnázium a szülőbizottsággal és a Central Café Clubbal közösen egész napos rendezvényt szervez 2014. február 1-jén.

A rendezvény célja a csapaterősítés, szórakozás, a tanárok és a szülők közötti kapcsolatépítés, ismerkedés. A szülői nap rendezvényei sportból és más programokból tevődnek össze: foci, sakk, családi staféta, az iskola süteményének elkészítése, stb. A délelőtti programokat este egy hajnalig tartó mulatság követi, mely a Zelkes – Lelkes Szülőbál nevet viseli. A jótékonysági bált hagyományteremtő szándékkal szervezik tanárok, szülők. A szervezőbizottság szeretettel várja a visszajelzéseket, jelentkezéseket olyan szülők részéről, akiknek a gyermeke az érmihályfalvi Zelk Zoltán Gimnázium osztályaiba jár (nulladik osztálytól nyolcadikig, bármelyik évfolyamon). A bálra történő belépés 25 lej/ fő. A részletekre még visszatérünk. Jelentkezni máris lehet az alábbi telefonszámokon: 0745-546461 (Kovács István), 0745-658024 (Boros Emőke Blanka).

Keresés