Egy gól is három pontot ért

Egy gól is három pontot ért
2018. November 19.
Ebben a bajnokságban először nem kapott gólt az Unirea.
/vlm/Image/Show/84/

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulója szerencsét hozott az Unireának, hiszen a Szalontai Olimpia otthonából sikerült elhozni a 3 pontot.

Az első félidőben a hazaiak dominálták a játékot, de jelentős helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki. A második félidőben már a mieink átvették a kezdeményezést, ami elég hamar góllá is érett: az 50. percben L. Jurcă a bal oldalról érkezett beadására Széles érkezett jókor és a hosszúba fejelt – 0 -1. Akadt még további helyzetünk is Gego illetve Széles előtt, de mint kiderült, ez az egy találat is elég volt a győzelemhez. Rossz hír ellenben, hogy csapatunk mindhárom cseréjét sérülések miatt kellett meglépjék az edzők…

Az Unirea összeállítása: Kis – Foriş, Hossu, Lazăr, Balajti (32. p. Crişan), Lakatos, Láposi (46. p. Tankó), Solymosán, Fele Sz. (46. p. L. Jurcă), Széles, Gego.

Az ifjúsági csapat (edző Csűri Sándor) 3-0-ra kikapott.

A további eredmények és a táblázat ide kattintva tekinthető meg.

A következő fordulóban az Unirea a Bihardiószegi SK-t fogadja a Praszler stadionban.

A junior E csapat (edző ifj. Fele Sándor) az elmúlt héten nem játszott bajnoki találkozót, ellenben pénteken viszonozták a Nyíradonyi VVTK hasonló korú csapatának előző heti látogatását egy edzőmeccsre.

A junior C csapat (edző Szabó Zoltán) ugyancsak nem játszott meccset.

A junior D csapat (edző Szabó Zoltán) a Nagyváradi Viitorul vendégeként 1-0-ra kikapott.

Keresés