Egy hetes nyári tábor a Kópévárban

Egy hetes nyári tábor a Kópévárban
2018. August 1.
Egy hetes nyári tábor résztvevői töltötték meg az Érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola udvarát délelőttönként. A tanító nénik beszámolója.
/vlm/Image/Show/84/

A mintegy 60 Step by Step osztályba járó gyerek (és néhány kistestvér) reggel 9-től 13 óráig vehette birtokba a Zöld épületet, az iskola udvarát, tornatermét. A tíz steppes tanítónő minden napra érdekes, kreatív és szórakoztató programot állított össze számukra.

A reggeleket egy órás közös tornával kezdtük, majd két csapatra válva körforgásszerűen vettünk részt a tevékenységeken. Minden nap volt angol óra, amiért külön köszönet illeti Karászi Zsuzsannát, aki angol tanár és jelenleg a Debreceni Egyetem doktorandusa. Emellett naponta alkottunk a művészet foglalkozáson; hallgattunk mesét, amit fel is dolgoztunk; részt vettünk drámafoglalkozáson; népmeséztünk; megbeszéltük az éppen aktuális holdfogyatkozás jelenségét; és játszottunk sokat-sokat.

A tanító nénik által készített reggeliket közösen jóétvággyal fogyasztottuk el!

Az utolsó napon táborzáró bulit tartottunk sok játékkal, tánccal, közös plakátkészítéssel, pizza evéssel és a szülők által készített sütik elfogyasztásával.

Támogatóink voltak: a Pro Scholam Alapítvány, a SC Universal Tractor SRL, a SC Valkapa SRL. Köszönjük szépen!

Tartalmas, élménydús napokat tudhatunk magunk mögött, sok szép emlékkel!

Jövőre várunk vissza benneteket, gyerekek, a KÓPÉVÁRBA, hogy még több emléket gyűjtsünk! A tanító nénik

Keresés