“Egy varázslatos, színes mesevilág”

“Egy varázslatos, színes mesevilág”
2012. October 6.
"Lehet szomorúan is élni, de nem érdemes, mert az élet rövid" - hangzott el Halász Edit debreceni foltvarró művész kiállításának megnyitóján. A tárlat még holnap, vasárnap is látogatható.
/vlm/Image/Show/84/
Halász Edit foltvarró (narancssárgában), mellette Szathmári Imréné Katalin

A kultúrház kistermében egy mesevilág jelent meg a debreceni Halász Edit foltvarró jóvoltából. A kiállított terítők, díszek, bábok és még sok-sok érdekes, ötletes alkotás kellemes színeivel szeretetet, melegséget sugárzott a közönség felé, kiknek soraiban számos pedagógust, tanítót láthattunk, akik érdeklődve nézegették a tárlat darabjait – mintegy ötleteket merítve.
A kiállítást Szathmári Imréné Katalin debreceni tanítónő (kiről közben megtudtuk, hogy a “Magyarország legjobb tanítónénije” kitüntető cím birtokosa) ajánlotta figyelmünkbe. Elmondta, hogy szerinte Halász Edit sikerét nem az üzleti szempontok jelentik, hanem egyedisége, melyben fellelhető a színek és mesék szeretete, az életöröm.
A kiállítót és a tárlatot megnyitó barátnőjét Sütő Judit, a rendezvény főszervezője mellett üdvözölte Nyakó József polgármester, aki megköszönte azt a vidámságot, amit az alkotó munkái által elhozott Érmihályfalvára – erre szüksége is van a jellemzően rosszkedvű időkben, tette hozzá.
A kiállítás még holnap, vasárnap is megtekinthető.

Keresés