Egy vereség, egy győzelem

Egy vereség, egy győzelem
2015. February 7.
Az ifisek kikaptak (2-3), a felnőttek nyertek (4-1) a péntek délután, illetve a szombaton délelőtt lejátszott labdarúgó edzőmeccseken.
/vlm/Image/Show/84/
Hengerelt talaj, új kapuk várták a focistákat a százholdi pályán

Péntek délután a százholdi edzőpályán fogadta az Unirea utánpótlás csapata a Nagykárolyi Victoria hasonló gárdáját. A napos időben időnként viharos erősségű szél nehezítette a fiatalok dolgát. A pályát délelőtt hengerelték és most “avatták fel” az újonnan készített kapukat is.
A pár fős publikum két ellentétes félidőt láthatott: az elsőben a vendégek játszottak jobban, szert is tettek 3-0-ás előnyre, míg a másodikban a hazaiak domináltak, ám nem sikerült az egyenlítés, 3-2-nél, pár perccel a vége előtt, a kapufát is sikerült eltalálni.

A nevezett két csapat felnőtt gárdáinak szombat délelőtti meccsét is a százholdi pályára tervezték eredetileg, de az éjszaka a Praszler stadion játéktere annyira lefagyott, hogy nem kellett annak számottevő rongálódásától tartani. Így tehát ott állt szembe egymással a két alakulat a szikrázóan napsütéses, -3 Celsius fokos hidegben, miközben a stoplik úgy kopogtak a talajon, mintha padlón szaladtak volna a focisták. Ez volt az Unirea első idei meccse hazai pályán és sikerült jobb lábbal elindulni a 2015-ös úton, hiszen annak ellenére, hogy – Szabó Zoltán edző megfogalmazása szerint – tanítványai fásultan játszottak, 1-0-ás félidő után 4-1-re nyertek. A gólokat Gábor (2), Keresztúri és Crisan R. szerezték.
Az edzőnek kevés lehetősége volt cserére, a keretet betegségek tizedelik: Ármós – Fórián, Lakatos (60.p. Gyula), Létai, Horváth, Fele, Gábor, Illés, Crisan R., Vadkerti (46.p. Kiss), Keresztúri.
Az Unirea legközelebb szerdán lép pályára, Debrecenben, a Hajdú Bihar megyei bajnokság 3. helyén tanyázó DEAC vendégeként. A találkozót villanyfénynél, 19 órától rendezik műfüves pályán.

Keresés