Egyenlítés a hosszabbításban

Egyenlítés a hosszabbításban
2015. June 8.
Vasárnap délután értelmetlen indulatokat is kiváltó mérkőzésen az Unirea 4-4-es döntetlent játszott a Harangmezői FC pályáján.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság utolsó előtti, 29. fordulójában az Unirea a Harangmezői FC-hez látogatott, és mivel egyik gárda tabellán elfoglalt helyezése sem sokat változhat már, nem volt kilátás izgalmakra. Ehhez képest parázs hangulat kerekedett a végére…
Az első félidőben a mieink nagyszerű és eredményes játékkal rukkoltak elő, mert, bár a hazaiak szereztek vezetést, Fele Sz., Sándor és Crisan R. góljaival már 3-1-re vezettünk, amit 3-2-re szépítettek félidőig a vendéglátók.
A második játékrészben kiegyenlítettebb lett a játék, minek következtében nem csak kiegyenlítettek, de 4-3-ra már a vezetést is visszavették a harangmezőiek. Igaz, a nagy hajtásban erejükkel is elkészültek, az utolsó 10-15 percben már csak a védekezésre koncentráltak, miközben mi egyre-másra végeztük el a szögleteket és szabadrúgásokat. A 89. percben egy kezezés miatt a játékvezető nem ítélt tizenegyest javunkra, nem úgy, mint a hosszabbítás 4. percében, amikor a hazai kapus egy szöglet után, amikor már birtokában volt a labda, megrúgta Horváthot, amiért ellenben a tizenegyes pontra mutatott a bíró. Ez aztán annyira felélénkítette a hazai játékosokat, hogy egyikük meg is legyintette a sporit, de a közönség egy része is úgy vélte, a pályán kell véleményének hangot adjon. Mintegy öt pernyi huzavona után állhatott Crisan C. a labda mögé és a körülményekkel nem törődve kiegyenlített…
Ifj.Fele Sándor edző a következő csapatot szerepeltette: Ármós – Fórián, Péter (81.p. Gyula), Horváth, Csiri, Létai, Illés (67.p. Vadkerti), Crisan C., Crisan R., Fele Sz. (71.p. Gábor), Sándor (77.p. Borzási).
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
Az ifjúságiak meccsét a hazaiak nyerték 8-2-re.
Az utolsó fordulóban az Unirea a Vaskohsziklási CSO-t fogadja.