Egyre fogy az Unirea…

Egyre fogy az Unirea…
2017. March 20.
Minimális vereséget szenvedett szombaton az Unirea, de más gondok is adódtak...

Ha az első tavaszi forduló után azt kérdeztük, hogy ki lép pályára a második fordulóban, akkor a mácsapusztai meccs után a kérdés fokozottan érvényes az újabb hazai, Diószegi SK ellen esedékes meccs előtt…

Szombaton a névrokon Mácsapusztai Unirea volt az idegenbeli ellenfél, akitől ősszel hazai pályán is vereséget szenvedtünk. Esős, szeles időben, játékra kevésbé alkalmas pályán találkozott a két csapat, melyek között kiegyenlített játék alakult ki. A 0-0-ás félidő után a második játékrész szinte első eseménye az volt, hogy az 50. percben kiállították Gábor J.-t (2. sárga lappal), ami aztán rányomta bélyegét a találkozó további alakulására. A hazaiak jószerével egyetlen komolyabb helyzetet alakítottak ki, amit a 75. percben gólra is váltottak, és mint kiderült, ez három pontot jelentett számukra.

A következő fordulóban, mint említettük, a diószegiek érkeznek a Praszler stadionba, ellenük a már eddigi kiállítottak és sérültek mellett Daroczi és Mândrila sem léphet pályára összegyűjtött sárga lapok miatt.

Ifj.Fele Sándor a következő csapatot szerepeltette: Gábor G. – Iova, Forizs, Crişan, Hossu, Mândrila, Daroczi, Tóth, Sándor, Gábor J., Béres; csereként állt be Hebriştean.

Az ifjúsági csapatok meccsét a mieink nyerték 4-2-re.

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Keresés