Elégedetlenek az őszi eredménnyel

Elégedetlenek az őszi eredménnyel
2017. December 19.
Senki nem elégedett az Unirea felnőtt csapatának őszi teljesítményével, ezért a téli szünetben, illetve az edzések újrakezdésekor változásokra lehet számítani. Hétfőn este tartották a csapat évzáróját.
/vlm/Image/Show/84/

Az Unirea SK gyerekcsapatainak pénteken tartott évzárója után hétfőn este a felnőtt csapat számára is megtartották a klubvezetők az ünnepséget a Kristály vendéglőben.

Fárasztó idényen vagyunk túl, kezdte beszédét ifj. Fele Sándor edző (aki marad a csapat kispadján), megköszönve a munkát tanítványainak. A továbbiakban azonban rátért arra, hogy ez a munka és a mutatott játék korántsem felel meg annak, ami az elvárás lett volna. “A mihályfalvi szurkolókat ki kell szolgálni”, fogalmazott, és ez több annál, mint az őszi 10. hely a tabellán, nem is beszélve a hazai pályán nyújtott játékról. Hozzátette: felelősségteljesebb hozzáállást vár el minden csapattagtól, januártól kezdődően “nincs pardon” az edzéseken való részvételt illetően, hiszen az őszi eredményekkel kapcsolatban nem lehet mindent a balszerencsére fogni… A téli vakáció alatt ki fog derülni, hogy kik érkeznek a csapathoz erősítésként és kik kell átadják a helyüket az érkezőknek. Kérte, hogy a sportolók a téli vakációban se hagyják abba a mozgást, hogy az újrakezdéskor ne kelljen a nulláról indulni.

Fele Attila klubelnök is azzal kezdte, hogy a 10. hely nem megfelelő, a továbbiakban pedig számítanak minden olyan játékosra, aki szívügyének tekinti a jobb eredmény elérését.

Nyakó József polgármester megerősítette, amit már tudtak egyébként a játékosok, hogy marad edzőjük ifj. Fele Sándor (erről a klubvezetés múlt heti gyűlésén döntött), illetve azt kérte, hogy a klub és a város hírnevéért törekedjenek a jobb eredményre, amihez megkapják a feltételeket.

A csapat első 2018-as találkozója január 23-án lesz, várhatóan február 3. és 10. között pedig helyi edzőtábort tartanak.