Elektromos hulladékgyűjtés: a tombola nyertesei

Elektromos hulladékgyűjtés: a tombola nyertesei
2014. April 27.
Szombat este kilenc ajándéktárgyat sorsoltak ki az elektromos hulladékgyűjtésben résztvevők között. A helyszínen csupán ketten vették át ajándékukat, az alábbi névsor tagjai keddtől tehetik meg ugyanezt.
/vlm/Image/Show/84/
Minden szelvényt más és más gyerek sorsolt ki

Mintegy 4,5 – 5 tonna elektromos hulladék gyűlt össze szombaton, amikor reggel 10 és este 18 óra között lehetett leadni a már használhatatlanná vált holmikat a Városháza parkolójában, illetve egy teherautó hívás esetén házhoz is ment.
A nagyobb darabokért ajándékutalvány járt, a kisebbekért tombolajegyet adtak. Utóbbiak kisorsolására került sor a gyűjtés befejezése után a Városháza földszintjén, ahol mintegy harmincan voltak személyesen is kíváncsiak az eredményre, bízva benne, hogy akár már vihetnek is haza valamit az ajándéktárgyak közül. A megjelenteket Nyakó József polgármester köszöntötte, a kisorsoltak közül pedig a jelenlévőknek Karsai Attila alpolgármester adta át az ajándékot.
Alább a szerencsések névsora, akik keddtől vehetik át ajándékukat a Városházán, a személyi igazolványuk, és a tombolaszelvény ellenében:

– két botmixer – Szilágyi Boglárka (Bank utca 77. sz.)
– Pál Gyöngyi (Forráskút utca 54. sz.)

– két kávéfőző – Dávid Zsolt (Szőlőskert utca 16. sz.)
– Kovács Agneta (Iosif Vulcan utca 6. sz.)

– két vasaló – Nagy Attila (Iosif Vulcan utca 17. sz.)
-Vincze Rita (József Attila utca)

– két fúrógép – Sorbán Julianna (Kálvin János utca 2. sz.)
– Kelemen Matilda (Wesselényi Miklós utca 34. sz.)

– mikrohullámú sütő – Seres János (Mester utca 7. sz.).

Keresés