Elkezdődtek a küzdelmek az Aladin Hero Team versenyzői számára

Elkezdődtek a küzdelmek az Aladin Hero Team versenyzői számára
2021. July 21.
Sikeres volt az első megmérettetés
Grappling

Június utolsó hétvégéjén zajlott Szatmárnémetiben a Grand Tournament 3 elnevezésű verseny a Szatmárnémeti Grand MMA Küzdősport Klub szervezésében, ahová a korábbi kiváló eredmények figyelembevételével meghívást kapott a helybéli Aladin Hero Team csapata is. Kovács Zoltán, közismert nevén Aladin, a csapat elnöke és edzője, beszélt az ott történtekről. Nagyon várták már, hogy végre elkezdődjenek a versenyek és más sportolókkal is mérkőzhessenek. A sportolók kick-box és grappling versenyszámokban indultak, ez utóbbi magyar megfelelője a szabad földharc, ami leginkább a birkózáshoz hasonlít.

 A versenyzők csak negatív Covid-19 teszttel vehettek részt a küzdelmekben, nézők nem lehettek jelen a lelátókon,  az RTV 1 szatmári studiójának egyenes adásán követhették az eseményeket. Az érmihályfalvi csapatot öt fiatal sportoló alkotta, közülük senki sem tért haza érem nélkül. Voltak akik két súlycsoportban is indultak, ez jó alkalom volt arra, hogy próbára tegyék magukat egy nehezebb súlycsoportban is.

Grapplingban négy arany- és  három ezüstérmet, kick-boxban pedig két ezüstérmet vehettek át sportolóink. Név szerint, Kéri Kevin egy arany grapplingban, egy ezüst kick-boxban, Bibarț Erik egy arany és egy ezüst grapplingban, Sütő Bence egy arany és egy ezüst grapplingban, Kovács Péter egy arany és két ezüst grapplingban, valamint Kovács Zoltán Lajos kick-boxban egy ezüstéremmel tért haza.

Július 22. és 24. között a sportolók egy rövid edzőtáborozáson vesznek részt, a szentmiklósi termálstrand területén..

Keresés