Elmentünk a pofonért…

Elmentünk a pofonért…
2019. September 23.
Győzni indultunk, ám a második félidő katasztrofálisra sikeredett.
/vlm/Image/Show/84/
A megyei labdarúgó bajnokság ötödik fordulójában az Unirea egy jó (és megnyert, ami nem mindig esik egybe) hazai meccs után készült a Madarászi SK pályájára, s mivel egy elvileg gyengébb csapatról van szó, győzelmi reményekkel. Az első félidőben még egyenlő esélyekkel küzdöttek a csapatok, ez az eredményen is meglátszott, mert bár a 26. percben előnybe kerültek a hazaiak, a 33. percben Sabău révén egyenlítettünk.
A második félidőben aztán jött a hideg zuhany: már a 46. percben kaptunk egy olyan gólt, melyért valójában a gyatra védekezéssel mindent meg is tettünk, éppen csak nem mi küldtök a labdát a saját hálónkba. A csapat a pofont nem ébresztőnek, hanem kiütésnek élte meg, játékunk összeesett, és az 56., 74., 81. és 83. percekben további négy gól kaptunk, így alakult ki a 6-1-es végeredmény. A hazaiakkal – elnézést a gyenge szóviccért – madarat lehetett volna fogatni, nem úgy ifj. Fele Sándor edzővel, aki megmagyarázhatatlannak minősítette a “teljesítményt”, aminek, szavai szerint, következményei lesznek.
A pályára lépett csapat: Kis – Urbanowszki (84. p. Muresan), Lazăr, Crişan, Sabău, Boros (67. p. Jude), Solymosán, Bacsó (37. p .Pop), Széles (75. Kiss), Lakatos, Gego.
Az ifjúságiak nem játszottak, a hazaiaknak nincs ilyen korosztályú csapata.
A további eredmények ITT, a tabella ITT olvasható.
A következő fordulóban ismét idegenben, a Nagyváradi Egyetem pályáján szerepel az Unirea, szombaton 11 órától.