Előadás a legfiatalabb korosztálynak

Előadás a legfiatalabb korosztálynak
2013. May 19.
Kedves, szórakoztató programok várták a gyerekeket és szüleiket vasárnap délelőtt/délben a kultúrházban: a nagyváradi Lilliput Társulat tartott foglalkozást számukra.
/vlm/Image/Show/84/
Mozgásra, zenére, színekre alapozott előadást tartott a Lilliput Társulat

A nagyváradi Lilliput Társulat március közepén mutatta be először a megyeszékhelyen Kezeslábas című előadását, melyet kifejezetten pár hónapostól pár évesig terjedő korú gyerekeknek készítettek. Ennek célja, hogy az ilyen kicsi “közönség” is találkozzon az előadó művészettel, a bábszínházzal – természetesen a nekik megfelelő formában.

A produkció sok mozgásra, zenére, hanghatásokra, színes díszletekre alapszik, mindarra, ami le tudja kötni a gyerekek figyelmét a mintegy félórás előadás alatt.
Tapasztalhattuk, hogy ez sikerült Érmihályfalván is, a kultúrházban, a színpad előtt leterített padlószőnyegen mintegy kéttucatnyi anyuka – és néhány apuka is – üldögélt csemetéjével, figyelve a történéseket.
A későbbiekben a Lilliput játszóházzal (alkotóműhely, lovagi torna, zsákbanfutás, labda-csata, kötélhúzás, lufibohóc) várta a nagyobb korosztályt, a programot a Mese Band koncertje volt hivatott lezárni.

Keresés