Előadás: Mit tehetek az emberkereskedelem ellen?

Előadás: Mit tehetek az emberkereskedelem ellen?
2019. April 18.
Mire kell mindenképpen odafigyelni, ha külföldön akarunk munkát vállalni és hogyan kerülhetjük el azt, hogy kizsákmányolás áldozatai legyünk?
/vlm/Image/Show/84/

Április 15 – én a Királyhágómelléki Református Egyházkerület ernyője alá tartozó Lámpás Alapítvány szakemberei és az Érmihályfalvi 1-es számú

Technológiai Líceum tanárai ismét egy figyelemfelkeltő, információs előadást szerveztek, amelyen több mint 60 diák vett részt. Az interaktív előadás címe: Mit tehetek én az emberkereskedelem ellen?

Az előadás témája, ahogyan azt a címe is mutatja, az emberkereskedelem megelőzése, leküzdése és kiküszöbölése volt, valamint felhívták a szakemberek arra is mindenki figyelmét, mire kell mindenképpen odafigyelni, ha külföldön akarunk munkát vállalni és hogyan kerülhetjük el azt, hogy kizsákmányolás áldozatai legyünk. Az előadás rendhagyó módon történt, mivel egy végzős diák, Deák Ádám is megoszotta a résztvevőkkel azt az ismeretet, amit a témával kapcsolatban szerzett. A komolyan felkészült diák az elméleti rész mellett, feladatot is készített minden jelenlévőnek, amelyet a lelkes diáksereg aktívan végzett el.

Örülünk annak, hogy ismét egy hasznos és sikeres tevékenységet tudhatunk magunk mögött.

Gergely Tamás tanár

Keresés