Előzetesben többrendbeli lopás, betörés miatt

Előzetesben többrendbeli lopás, betörés miatt
2015. February 19.
Hosszú bűnlajstroma van annak a gyanúsítottnak, akit szerdán helyeztek előzetes letartóztatásba a rendőrök.
/vlm/Image/Show/84/

A megyei rendőrség csütörtök délelőtt kiadott sajtóközleménye szerint az érmihályfalvi rendőrök szerdán 24 órás előzetes letartóztatásba vettek és a megyei fogdába szállítottak egy 23 éves helyi lakost, akit több rendbeli lopás, minősített lopás és magánlaksértés elkövetésével gyanúsítanak.
A hatóság szerint a gyanúsított szeptember 20-án egy helyi intézmény öltözőjéből vitt el két mobiltelefont, összesen 980 lej értékben. Október 13. és 22. közötti időszakban egy lakásba hatolt be és egy 1300 lejt érő laptoppal távozott. Ugyancsak őt gyanúsítják azzal, hogy december 4-én, majd 27-én újra “belátogatott” egy-egy lakásba különféle értékeket és 56 lejt zsákmányolva. Megjegyzendő, hogy utóbbi esetben a nyitva hagyott bejárati ajtó is kezére játszott.
Az új esztendő új betörést hozott: január 19-én egy újabb lakásban tett hívatlan látogatást, 250 lej összértékű holmikkal távozva.
Azonosítása és elfogása után a gyanúsítottat február 19-án állítják bíróság elé Margittán, kérve az előzetes fogvatartás meghosszabbítását. A rendőrök közben folytatják a nyomozást a bűncselekmények pontos körülményeinek kiderítésére és az okozott kár(ok) megtérítése érdekében.

Keresés