Első tavaszi győzelem

Első tavaszi győzelem
2019. April 8.
Vaskohsziklásról hoztuk el a három pontot.
/vlm/Image/Show/84/
A kispadon történt múltheti változást követően utazott el az Unirea, hogy a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában Vaskohszikláson lépjen pályára. Az ősszel 5-1-re sikerült a mostani vendéglátónkat legyőzni hazai pályánkon, most is a győzelem volt a cél. Az első félidőt gyengébben kezdtük, majd folyamatosan átvettük a kezdeményezést, olyannyira, hogy már ekkor eldönthettük volna a három pont sorsát, ám sem Solymosán, sem Dumiter nem boldogult a kapussal szemközt. A második félidőben a hazaiak egy kapufáig jutottak, ellenben a mi, kontrákra épülő taktikánk eredményezett gólt: a 77. percben Gego húzott el a bal szélen, két csel után visszagurított a tizenhatosra, ahol érkezett Lakatos, aki jól helyezett lövéssel talált a hosszú sarokba – 0-1. Ezzel két vereség és két döntetlen után a csapat megszerezte a tavaszi szezon első győzelmét.
Az ifj. Fele Sándor edző által szerepeltetett csapat: Kis (82. p. Szkirkanics) – Lazăr, Jude, Crişan, Urbanowski, Láposi, Bacsó, Dumiter (74. p. Fele Sz.), Solymosán, Lakatos, Gego.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
A következő fordulóban a Nagyváradi Egyetem csapata érkezik a Praszler stadionba szombaton, az utánpótlás 15, a felnőtt csapat 17 órakor kezd.