Elszakították a fővezetéket

Elszakították a fővezetéket
2016. October 10.
Több utcában zavaros lett a víz annak nyomán, hogy a Bethlen Gábor utcában elszakítottak egy vezetéket. A helyszínen dolgoznak.
/vlm/Image/Show/84/
Forrásként tört fel az ivóvíz

Hétfőn késő délután, a Bethlen Gábor utcában zajló csatornázási munkák során, az erőgép elszakította a vízhálózat egyik fővezetékét, mondta el Karsai Attila alpolgármester már az esti órákban, amikor a vízmű alkalmazottai dolgoztak a helyreállításon.

A történtek nyomán több utcában zavaros lett a víz. Oroszi Imrétől, a vízmű szakemberétől megtudtuk: a javítás idejére lezárták a vízszolgáltatást a Bethlen Gábor, az Arany János, a Nicolae Bălcescu, a Iosif Vulcan, a Petőfi Sándor, a Szent-Györgyi Albert utcákban, illetve a Forradalom útján a körforgalom és az ARA cipőgyár közti szakaszon. Értesülésük (illetve a közösségi oldalon terjedő hírek) szerint zavaros a víz továbbá a Kossuth Lajos, Eötvös Lóránt, Bem József, Szilárd Leó utcákban is .

A javításon addig dolgoznak, a míg el nem készülnek, ha kell, akár hajnalig vagy reggelig is.

Bár nem az önkormányzat és nem a vízmű okozta a bajt, mindazonáltal elnézést kérnek a lakosoktól a kellemetlenségért, tette hozzá Karsai Attila.

Keresés