Építőteleppé változott a sportterem

Építőteleppé változott a sportterem
2018. January 9.
Megérett a felújításra a sportcsarnok: a munka teljében van.
/vlm/Image/Show/84/

Közel másfél évtizede adták használatba a focipálya melletti sportcsarnokot, melynek kivitelezésén meglátszott, hogy egy választásra készülve, “erőltetett menetben” fejezték be. Amint a bejáratnál lévő tábla hirdeti, az országos programban akkor ez volt a 229. hasonló terem.

Az elmúlt években voltak kisebb-nagyobb javítások, de használat (illetve az akkori munka minősége…) időszerűvé tette a nagyobb léptékű renoválást. Ez kezdődött meg a napokban: aki arra jár, láthatja ennek nyomait.

Nyakó József polgármester ezzel kapcsolatban elmondta: esedékes volt megkezdeni a munkálatot, hiszen nagy a terem kihasználtsága, az iskolások mellett a sportklub, délutánonként pedig a fizetős vendégek sportolnak benne, utóbbiak között nem csak helyiek, de a környező településekről is járnak olyanok, akik kispályán fociznak.

Az önkormányzat saját költségvetéséből cserélik a belső nyílászárókat, a víz- és csatornavezetékeket, ahol szükséges, a fűtőtesteket, csempéznek, meszelnek, igyekszenek megszüntetni a beázásokat, illetve javítják az öltözők és az irodák feletti tetőt.

Amíg a munkálat tart, a terem értelemszerűen nem fogadja a sportolásra vágyókat.

Keresés