Eredményes RMDSZ-Nőszervezeti találkozót tartottak

Eredményes RMDSZ-Nőszervezeti találkozót tartottak
2014. October 30.
Kedden este jó hangulatú találkozót tartottak az RMDSZ nőszervezetének tagjai. A hölgyeknek nagyon sok jó ötletük volt arra, milyen programokat szervezzenek.
/vlm/Image/Show/84/
A nőszervezet várja a hölgyek jelentkezését (fotók: Gábor Éva)

Október 28-án este 6 órakor került sor a helyi RMDSZ Nőszervezetének találkozójára. Már rég szükségét éreztük ennek a beszélgetésnek és most eljött az idő, hogy valóban a tettek mezejére lépjünk. Kiss Mária és Gábor Éva alelnökök köszöntötték a megjelent hölgyeket, Sütő Judit, az RMDSZ-szervezet irodavezetője pedig “házigazdaként” fogadott minket. Rövid beszámolóval kezdődött a találkozó, többek között felelevenítettük a Mosolygós Karácsony elnevezésű programot, a Gyereknapi Fesztivált, a különböző gyermekprogramokat, melyekben részt vettek a nőszervezet tagjai, vagy épp szervezői, vezetői voltak azoknak. Később titkár választásával folytatódott a gyűlés, amikor is Sütő Juditot kértük föl e tisztség betöltésére, és ő szívesen el is fogadta azt. A kötetlen beszélgetés során kiderült, hogy a jelenlévő hölgyek egyöntetűen és szívesen részt szeretnének vállalni a szervezet munkájában. Kiss Mária alelnök több igen kreatív és hasznos ötletet tárt elénk, többek között fiatal tehetségek fölkarolását, rászoruló családok segítését, amely terveket szerinte könnyebben kivitelezhetnénk egy alapítvány létrehozásával. Gábor Éva, a szervezet másik alelnöke elmondta, hogy egyesek talán oly meggondolásból szeretnének csatlakozni a szervezethez, hogy részt vegyenek a politikai életben, mások esetleg csak civil szervezetben tevékenykednének, mások pedig csak tartozni szeretnének valahová, ahol számít a véleményük, vagy akár segítséget kaphatnak problémáik megoldására. A legközelebbi tervünk, amit szeretnénk megvalósítani, a Mikulás napi ünnepség, melynek keretében rendhagyó módon szeretnénk sokszínű, tartalmas és mindenki számára vonzó programokat szervezni. A hölgyeknek nagyon sok jó ötlete támadt, mindenki szeretne tenni valami jót, valami hasznosat.
Kedves érmihályfalvi nőtársaink! A szervezet “kapuja” nyitva áll minden tenni vágyó, ötletgazdag, jólelkű hölgy előtt! Várunk titeket szeretettel következő találkozónkra, november 4-én, kedden este 6 órakor az RMDSZ irodájában!
“Jót s jól, ebben áll a nagy titok..”

Gábor Éva alelnök

Keresés