Érmek és helyezések a Szigethalmi Utánpótlás Kupáról

Érmek és helyezések a Szigethalmi Utánpótlás Kupáról
2013. February 11.
Az Aladin Hero Team kick-box csapat tagjai 10 első, 8 második, 11 harmadik és 6 negyedik helyet szereztek a Szigethalmi Utánpótlás Kupán.
/vlm/Image/Show/84/
A Szigethalmon járt sportolók csapata

A Dojo Lovász SKE szervezésében szombaton rendezték meg a Szigethalmi Utánpótlás Kupát, a Pest megyei város Gróf Széchenyi Istvánról elnevezett általános iskolájának tornacsarnokában.
Az Aladin Hero Team kick-box csapat tagjai 25 magyarországi csapat társaságában vettek részt ezen, 24 versenyzővel.
Kovács Zoltán edzőtől tudjuk, hogy nem az életkor dönti el, ki a kezdő, hanem a versenyzői múlt: a 30 hónapnál kevesebb tapasztalattal rendelkezők indulhattak.
Az “aladinosok” 3 kategóriában álltak szőnyegre: light contact, chikara, formagyakorlat – volt, aki mind a háromban, volt, aki csak egyben.
A sportolók 10 első, 8 második, 11 harmadik és 6 negyedik helyet szereztek.
Elsők lettek:
-light contact – Szalai Szilárd, Sütő Zsolt, Oláh Edvina, Lukács Camelia, Seteanschi Horea, Sipos Norbert, Réder Balázs;
-chikara – Szalai Szilárd, Sütő Zsolt, Seteanschi Horea.
Ezeken kívül indult még full-contactban Csucsák János, aki 8 rivális között a 3. helyet szerezte meg.
A 26 csapat között az Aladin Hero Team a második helyen végzett a begyűjtött pontok tekintetében, ám mégis az 5. helyet foglalták el a pontversenyben, mert ezt a helyezést a megszerzett pontok és a csapat tagjainak elosztásával számolják ki.
Kovács Zoltán elmondta: a Magyar Kempo Szövetséghez tartozókként egyre több versenyen vehetnek részt, így gyűjtögetve a pontokat, amelyek remélhetőleg már 2014-ben feljogosítják majd őket az úgynevezett “nagyvilágbajnokságon” való részvételre.
A kick-boxosok jelenleg az április elején Százhalombattán tartandó Világkupára készülnek.

Keresés