Érmelléki öregfiúk Nyíradonyban

Érmelléki öregfiúk Nyíradonyban
2016. March 1.
Érmihályfalvi és érsemjéni "öregfiúkból" állt csapat vett részt az elmúlt vasárnap egy Nyíradonyban rendezett tornán, egyedüli határon túliként.
/vlm/Image/Show/84/
Érsemjén és Érmihályfalva közös csapata

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg az elmúlt vasárnap Nyíradonyban, a Harangi Imre Sportcsarnokban (lásd alábbi képünkön) a Farkas Divatház Kupa nemzetközi öregfiúk labdarúgó tornát, melyet egy Érsemjén néven futott, érmihályfalvi és érsemjéni tagokból összeállt gárda avatott nemzetközivé. A tíz csapatos mezőnyben képviseltette magát továbbá Nyíregyháza, Hajdúsámson, Nyírábrány, Nyírbéltek, Debrecen-Józsa, Nyírlugos, Nyíradony és Debrecen két csapattal. A kiírás szerint csak 35 évnél idősebbek léphettek pályára, fiatalabbak abban az esetben, ha 100 kg felett volt a testsúlyuk. Sajnos, ezt több csapat sem tartotta be, a szervezők sem voltak szigorúak, ami meg is látszott a végén, hiszen a helyosztókig olyan gárdák kerültek, akik “jobban bírták szusszal”. De mindez nem ment a kellemes, sportos, baráti hangulat rovására, jó és sportszerű találkozókat láthattunk.

A csapatokat két csoportra osztották, a B-be került a Venkli Csaba – Solymosán István, Solymosán Ferenc, Próbli János, Székely László (Érsemjén), Gombási Róbert, Crisan Sándor, Sütő Szabolcs, Rencz Csaba (Érmihályfalva) összetételű érmelléki gárda, mely a négy csoportmeccsén a következő eredményeket hozta: 1-0-ás győzelem a debreceni Trabant SE ellen (gólszerző Gombási Róbert), 1-1 Nyírlugossal (gólszerző Próbli János), 5-1-es vereség a józsai Bokafogótól (gólszerző Solymosán Ferenc) és 3-0-ás vereség Nyíradonytól. Az utolsó meccs előtt még volt remény a továbbjutást jelentő második csoporthely megszerzésére, ám, mint említettük, elfogyott a szussz, maradt egy kellemes emlék, illetve az ígéret, hogy legközelebb is ott leszünk.

(erdon.ro)

Keresés