Érmihályfalva is képviseltette magát a XI. MIÉRT Akadémián

Érmihályfalva is képviseltette magát a XI. MIÉRT Akadémián
2012. October 2.
Szeptember 27. és 30. között tizenegyedik alkalommal tartották meg Püspökfürdőn a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) "MIÉRT Akadémia" elnevezésű rendezvényét, melynek idei tematikája a „Fiatalok szerepe az önkormányzatiságban” volt.
/vlm/Image/Show/84/
A rendezvény résztvevői

Az idei előadás-sorozaton az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) és a Magyar Ifjúsági Demokrata Szövetség (MIDESZ) is képviseltette magát Sebők Zsolt (ÉRMISZ alelnök, MIDESZ elnök) személyében.

A rendezvény fő célkitűzése az erdélyi magyar fiataloknak egy olyan fórumot biztosítani, ami segít nekik a közéleti részvételben, szakmai fejlődésben, és nem utolsó sorban a kapcsolatépítésben is. A most megrendezett négy napos előadás-sorozaton ismert politikusok, civil szervezetek vezetőinek előadásaira került sor, amelyek hasonló témájú szabadidős programokkal párosultak.

A MIÉRT Akadémia a szervezők egyik legrégebbi, szakmai témakörökre koncentráló rendezvénye, ami széles spektrumú témákat, hasznos ötleteket és tanácsokat nyújt a romániai magyar fiatalok közéletben való érvényesüléséhez.

Sebők Zsolt

Keresés