Érmihályfalva – Korond focibarátság

Érmihályfalva – Korond focibarátság
2015. June 12.
Korondi amatőr labdarúgócsapat vendégeskedett a napokban Érmihályfalván, viszonozva a helyiek korábbi látogatását.
/vlm/Image/Show/84/
A két csapat a semjéni sportteremben

Az Amasport Egyesület kispályás amatőr labdarúgó csapata március végén vendégeskedett Korondon, a meghívás Deme Lórántnak, az egyesület alelnökének személyes kapcsolatai nyomán érkezett – tudtuk meg Crisan Sándor egyesületi elnöktől.
A Hargita megyei település Korondi Internet Kávézó nevű csapata (mely tagjainak törzshelyéről kapta a nevét), az elmúlt hét végén viszonozta a látogatást, pénteken érkezve és vasárnap távozva. Közben két meccset is játszottak, az elsőt pénteken délután a semjéni, a másodikat szombaton délelőtt az érmihályfalvi sportteremben. Hogy mennyi volt az eredmény? Valószínűleg döntetlenre jött ki a végelszámolás, de ez senkin nem foglalkoztatott különösebben, a sporton és a barátságos találkozáson volt a hangsúly. A házigazdák a debreceni termál strandra is elvitték vendégeiket, hogy minél több élménnyel térjenek haza.
A kapcsolatnak folytatása is lesz, hiszen ez már “egy megállíthatatlan sportbarátság” – tolmácsolta a csapatok által megfogalmazott gondolatot Crisan Sándor.
A fenti képen látható fehér mezes hazai csapat tagjai balról jobbra, álló sor: Dalóczi Csaba, Sütő Szabolcs, Bara Róbert, Kelemen Károly; alsó sor: Crisan Sándor, Deme Lóránt, Veres György, Kovács Csaba, Dobos Imre (kapus).
Játékvezetők: Bak Sándor (balról) és Erdei Sándor.

Keresés