Érmihályfalva Kupa: Megvédte elsőségét az Aladin Hero Team

Érmihályfalva Kupa: Megvédte elsőségét az Aladin Hero Team
2014. October 6.
Az elmúlt szombaton rendezték meg a második Érmihályfalva Kupa kempo versenyt a városi sportcsarnokban. Ezen megvédte elsőségét a rendező hazai csapat, mely egy héttel korábban Szigethalmon versenyzett.
/vlm/Image/Show/84/
A második Érmihályfalva Kupa résztvevői

Szombat délelőttől késő délutánig tartott Érmihályfalván az a nemzetközi küzdősport verseny, melyet már másodszor szervezett meg a helyi Aladin Hero Team kick-box csapat, mely tagja a társ-szervező Magyar Kempo Szövetségnek.

Míg tavaly hat csapat mintegy 50 versenyzője, addig most nyolc belföldi és magyarországi csapat 61 versenyzője lépett a sportteremben kialakított küzdőtér két tatamijára, kategóriánként és súlycsoportonkénti eloszlásban összesen 147 nevezést (tavaly 104 volt) iktathattak a bírák. A csapatok felsorakozása után a technikai számokkal (kata, fegyveres kata, önvédelem) kezdődött a verseny, majd kevéssel dél után a küzdelmi számok (stop semi, full contact B, light contact) következtek.
Az eredményeket Kovács Zoltán, az Aladin Hero Team vezetője hirdette ki: a csaptok között első helyen végzett az Aladin, ezzel megvédte tavalyi elsőségét, második a szigethalmi Dojo Lovász SKE, harmadik a bicskei Mad Max Dojo. A további sorrend: Fight Club (Margitta), Balogh Fight Team (Csepel), Fudokan Karate (Hegyközpályi), Kinizsi TTK (Budapest), Good Dragon (Margitta).

A verseny legeredményesebb sportolói a helyi Sütő Zsolt (akárcsak tavaly) és a Dojo Lovász SKE színeit képviselő Becskeházi Kata lettek. Elismerést kaptak a legidősebb és a legfiatalabb versenyzők is, előbbieknél Sütő Eszter (Aladin) és Herbert József (margittai Fight Club), utóbbiaknál Szallai Fruzsina és Kovács Péter (mindketten Aladin).

Kovács Zoltán, az Aladin vezetője elmondta: a hazai verseny előtt egy héttel a magyar bajnoki fordulóban vettek részt Szigethalmon, ahol csapatban harmadik helyet szereztek, míg egyéniben 10 első, 14 második és 15 harmadik helyezést könyvelhettek el.

(További fotók és információk az Aladin Hero Team Facebook-oldalán.)


Keresés