Érmihályfalvai és nyíradonyi sportolók közös tábora

Érmihályfalvai és nyíradonyi sportolók közös tábora
2013. June 22.
Közös táborozáson vesznek részt a hét végén a Nyíradonyi VVTK és az Unirea a sportolói, mely "utólagos" része a két klub között zajlott együttműködési programnak.
/vlm/Image/Show/84/
Harmadik fél bevonásával tartottak kézilabda- és focitornát

Az Unirea és a Nyíradonyi VVTK együttműködési programjában még valamikor kora tavasszal került volna sor az érmihályfalvai táborozásra, ám akkor a szokatlanul elhúzódott tél megakadályozta azt.
Ezt pótolják be ezen a hét végén, amikor pedig már kánikula van, de ez nem akadályozza a táborozást. A program pénteken délután kezdődött, amikor megérkeztek a vendégek, és a focipályán, illetve a sportteremben mérkőzésekre került sor, melyekhez harmadik felet is hívtak.
A focipályán a ’98-’99-es korosztályú fiúk fociztak, a meccseket 1X40 percesekre korlátozva, úgynevezett vízszünettel is megszakítva. Esetükben a harmadik fél a Nagyváradi AEK volt. Eredmények:
Unirea – AEK Nagyvárad 2 – 3
AEK Nagyvárad – Nyíradony 5 – 1
Unirea – Nyíradony 6 – 1.
A sporteremben piskolti lányok voltak a mezőny harmadik tagjai, eredmények:
Nyíradony – Piskolt 11 – 19
Nyíradony – Unirea 15 – 10
Unirea – Piskolt 18 – 13.
Mivel csak barátságos mérkőzésekről volt szó, semmilyen rangsort nem állítottak sem a focinál, sem a kézilabdánál.
A programban szombaton kirándulás szerepel, a nyíradonyi vendégeket nagyváradi városnézésre vitték a házigazdák. Este tábortűz melletti közös vacsora a program, vasárnapra pedig a vendégek hazautazása marad.

Keresés