Érmihályfalván szavazott a szenátorjelölt

Érmihályfalván szavazott a szenátorjelölt
2012. December 9.
Az Érmihályfalvát is magába foglaló választási körzetben induló magyar jelöltek közül Bíró Rozália, az RMDSZ szenátorjelöltje szavazott a városban. A politikus a Kerekeskúti iskolában járult az urnához.
/vlm/Image/Show/84/
A szenátorjelölt szavazásakor

Az Érmihályfalvát is magába foglaló választási körzetben induló magyar jelöltek közül Bíró Rozália, az RMDSZ szenátorjelöltje szavazott a városban.
A szervezet észak-bihari szenátorjelöltje a voksolás előtt Nyakó József polgármester és felesége, Irénke, illetve dr.Turucz Mária megyei tanácsos társaságában részt vett a református templomban 11 órakor kezdődött istentiszteleten. A templomozás után a 203-as számú, a Kerekeskúti iskolában kialakított szavazókörzetben adta le voksát 12.45 órakor.
A szavazás után kérdésünkre Bíró Rozália elmondta, hogy egy olyan csapatra szavazott, mely szerinte sok évi tapasztalatra alapozva tud hatékonyan dolgozni az Érmellék, a Hegyköz, és egész Bihar megye magyarságáért.
Hozzátette: “Azért Érmihályfalvát választottam a szavazásom helyszínéül, mert úgy éreztem az elmúlt másfél hónapos kampány során, hogy ez az a közösség, amelyben kemény elhatározás van abba az irányba, hogy előre és tovább kell lépni. A kemény elhatározás jeleit már nagyon sok településen látjuk, talán néhány lépéssel már előrébb is járnak itt-ott, mint Érmihályfalva, de úgy hiszen, az a tény, hogy ma itt lehettem, szavazás előtt együtt imádkozhattam az érmihályfalvi református emberekkel, számomra is egy ajándék, és remélem számukra is egy együttműködés kezdetét jelenti.”

Keresés