Érmihályfalvi küldöttség a VII. Semmelweis Napon

Érmihályfalvi küldöttség a VII. Semmelweis Napon
2017. July 4.
Idén is részt vett érmihályfalvi küldöttség a Hajdúnánáson tartott Semmelweis-napi ünnepségen.
/vlm/Image/Show/84/
Az érmihályfalvi küldöttség dr. Juhász Endre nánási alpolgármester és a házigazdák társaságában

A városok, illetve az egészségügyi intézmények közötti kapcsolat nyomán idén is meghívást kapott Érmihályfalva küldöttsége a magyarországi egészségügyi dolgozók napján Hajdúnánáson tartott ünnepségre. Ez július elsején van, Semmelweis Ignác születésnapján.

A VII. Semmelweis Napon a házigazdák továbbképző konferenciát szerveztek a Kéky Lajos Művelődési Központban, ugyanakkor, szokásukhoz híven, elismeréseket is átadtak a helyi egészségügyi szakdolgozóknak.

A konferencia során egyebek mellett előadás hangzott el “a fejlett világ járványáról”, az allergiáról, a lázról és lázcsillapításról, a meddőség kezelési lehetőségeiről, a gyermekágyi higiéniás ismeretek oktatásáról, a védőnői tevékenység szerepéről az egészségügyi alapellátásban.

Az ünnepség állófogadással zárult.

Az érmihályfalvi delegáció tagjai voltak az Egészségügyi-Szociális Központ részéről Csűri József igazgató, továbbá dr. Boros Oltea Cristina, Pap Laura Márta, Fele Andrea, Kis László, Kovács-Truczkai Erika, a kórházat Bibarţ Angelica, míg a ConMed családorvosi rendelőt dr. Turucz Mária és Csűri Ludovika (Lotti) képviselte.

Keresés