Érmihályfalvi lány a 25. Miss Tini Hungaryn

Érmihályfalvi lány a 25. Miss Tini Hungaryn
2015. November 10.
Az érmihályfalvi Caragilov Melissa bejutott a Miss Tini Hungary szépségverseny decemberben tartandó döntőjébe. Az elmúlt héten fotózáson járt.
/vlm/Image/Show/84/
A fotótábor résztvevői, az alsó sor bal szélén Caragilov Melissa

Az érmihályfalvi Caragilov Melissa nevét már ismerhetik olvasóink is, hiszen több szépségversenyen vett már részt sikerrel, hogy csak ideit említsünk, ő nyerte a Margittán volt SzabadságFeszt szépségversenyét. Idén februárban jelentkezett a jubileumi, 25. Miss Tini Hungary versenyre, aminek júniusban tartották az előválogatóját Budapesten. Az utcai viseletben és bikiniben tartott bemutatón, melyen szóbeli bemutatkozás is volt, elnyerte a zsűri tetszését és beválogatták abba csoportba, melynek tagjai az elmúlt héten vehettek részt egy úgynevezett fotótáborban. Szerdán a hajdúszoboszlói Aurum hotelbe várták a lányokat, és vasárnapig tartott a fotózás.
Lapunknak Melissa elmondta: nagyszerű csapat gyűlt össze, a fotósok, a sminkesek, a fodrászok és a lányok is nagyon kedvesek és barátságosak voltak. Csütörtökön, pénteken és vasárnap “munkanap” volt, amikor reggel 8-tól este 6 óráig fotózták és videózták a lányokat, de voltak különféle programok, előadások. Pénteken, egy kis lazításként, a debreceni Shine Clubban buliztak, szombaton pedig az Ambrózia Clubban fogadták őket. A Miss Tini Hungary döntőjét december 19-én tartják, ahová 28 lány jutott be összesen, tiniket és felnőtteket egybevéve. Nagyszerű pár nap volt, összegezte élményeit Melissa, hozzátéve: most minden erejével a döntőre készül fizikailag és lelkileg is.
(Bihari Nnapló)

Keresés