Érmihályfalviak a Nánási Vigasságokon

Érmihályfalviak a Nánási Vigasságokon
2014. July 28.
Idén is részt vett érmihályfalvi küldöttség a testvérváros Hajdúnánás ünnepén. Koncertezett a Playtime, a szépségverseny során több csoport is színpadra lépett, sőt, a szép lányok versenyében két királynő-jelöltünk is volt.
/vlm/Image/Show/84/
A szépségverseny mezőnye, rajta a "mi" lányaink: jobbról második Móricz Nóra, harmadik Caragilov Melissa (fotók: Török Zoltán)

Az elmúlt pénteken és szombaton tartották meg a 2014-es Nánási Vigasságok című fesztivált Hajdúnánáson, melynek kulturális részében a szokásoknak megfelelően szerephez jutottak a testvérvárosok, így Érmihályfalva is.
Pénteken este a Playtime zenekar koncertezett, előttük a lengyelországi Ustronból érkezett Purple Sky, utánuk a helyi Gergő és Lotti duó lépett színpadra.
Szombaton este tartották meg a Hajdúk Szépe elnevezésű hagyományos szépségversenyt, melyre, a királynői cím elnyerésére, a testvérvárosok is állítottak jelöltet. A verseny kiegészitő műsorában szerepelt a Nyíló Akác néptánccsoport (bal oldali képünkön tagjai “civilben”), továbbá a Forever Dance és Street Dancers csoport.
A versenybe Érmihályfalva nem is egy, de két lányt is nevezett: a 14 fős mezőnyben Caragilov Melissa az 5-ös, Móricz Nóra a 9-es rajtszámmal állt a zsűri elé, melynek tagja volt Nyakó József polgármester is (akár csak mások mellett Hajdúnánás többi testvérvárosának elöljárója). Az eredményhirdetésnél kiderült: Melissa második lett, Nóra pedig holtversenyben harmadik. Utóbbi esetben újra szavazott a 13 tagú zsűri, és 6 a 7 ellenében negyediknek rangsorolták.
Nyakó József polgármester különdíját a győztes, az alábbi csoportképen 6-os számmal látható helyi Murvai Klaudia kapta.


Keresés