ÉRMISZ-köszönet

ÉRMISZ-köszönet
2012. July 17.
Az ÉRMISZ vezetősége ezúton szeretné nyilvánosan is megköszönni a Faház DISCO megértését és azt, hogy önzetlenül támogatják rendezvényünket.

Az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) ezúton is szeretné nyilvánosan is megköszönni a Faház DISCO megértését és azt, hogy önzetlenül támogatják rendezvényünket. Köszönjük a Faház Diszkónak, hogy szolidaritásról és összefogásról tett tanúbizonyságot azáltal, hogy lemondta a szombatra tervezett ENDLESS SUMMER buliját, anélkül, hogy az ÉRMISZ megkérte volna erre. Bízunk benne, hogy a jövőben is ilyen jól együtt fogunk tudni működni és kölcsönösen támogatni fogjuk egymás rendezvényeit.
Továbbá köszönetünket fejezzük ki az önkormányzatnak, illetve minden támogatónknak, akik hozzájárultak rendezvényeink sikeres és zökkenőmentes lebonyolításához. Külön örömmel tölt el minket, fiatalokat, hogy szórakozási lehetőséget tudunk biztosítani az idősebb korosztály számára is, hisz a retró diszkó fő célközönsége a 30 éven felüliek. Ettől függetlenül természetesen nagyon sok szeretettel várunk mindenkit a szombat esti (július 21.) Retró Diszkóba, ugyanakkor mindenkinek ajánljuk figyelmébe a július 28.-án, a Faház Diszkóban megrendezésre kerülő fergeteges partyt, ahol Dj Bíró János szolgáltatja majd a talp alá valót.

Az ÉRMISZ vezetősége

Keresés