ÉRMISZ-programok a XXI. Nyíló Akác Napokon

ÉRMISZ-programok a XXI. Nyíló Akác Napokon
2013. May 8.
Az Érmihályfalvai Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) több programmal is részt vesz a XXI. Nyíló Napok programjában, ezekről lehet olvasni az alábbiakban, a szervezők közleményében.
/vlm/Image/Show/84/
Az ÉRMISZ-rendezvények plakátja

A XXI. Nyíló Akác Napok keretében idén három programmal készül az ÉRMISZ, a kulturált szórakozásra és kikapcsolódásra vágyókra gondolva.

– Május 17- én, péntek este 22 órától a retró zenék kedvelőit várják a Gödör Rendezvényházba, egy fergeteges Retró partira, mivel „nem csak a húszéveseké a világ”;. Belépődíj 5 lej.

– Május 18-án, szombat reggel 10.30 órától kerékpáros- és görkorcsolya ügyességi versenyen mutathatják meg tehetségüket és ügyességüket a jelentkező fiatalok a Praszler Gyula stadion mellett levő beton pályán. A versenyre a helyszinen lehet majd jelentkezni.

– Május 19-én, vasárnap 18.30 órától stand up comedy előadással várják a Bartók Béla Művelődési Házba a humor kedvelőit, ahol a Showder Klub sztárja Aranyosi Péter, valamint Bihar megye felfedezettje Kun Zsolt rekeszizmokat nem kímélve törekszik a közönség megnevettetésére.

Jegyek elővételben a központi újságárus bódéban, illetve a helyszínen kaphatók.

Jegyárak elővételben: I. szektor – 18lej

II. szektor – 15lej

III. szektor – 12lej

A helyek száma korlátozott!

A rendezvényekre mindenkit szeretettel várnak.

További információ az ÉRMISZ facebook oldalán.