Esős időben gólszüret

Esős időben gólszüret
2019. November 4.
Öt rúgott góllal is csak minimális arányú győzelmet arattunk.
/vlm/Image/Show/84/
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában 5 volt a gólátlag – 40 gól/8 meccs. Ehhez az esős időjáráshoz idomult “gólesőhöz” derekasan hozzájárult az Unirea, illetve szombati ellenfele, a Szalontai Olimpia, hiszen 9 találatot jegyezhetett fel a jegyzőkönyv. Ki gondolta volna előzőleg, hogy 5 gólunk lesz, azzal együtt csak minimális győzelmet tudunk szerezni? És ki gondolta volna Szalontán, hogy 4 idegenben szerzett góllal (mindegyik egyazon játékoshoz, Perţ Ioan nevéhez fűződik) még egy pontot sem visznek el?
A vezetést a 21. percben Crişan révén szereztük meg, amit a 37. percben Széles megduplázott. Hogy a félidőre azért ne túl nyugodtan menjünk, arról a nem sokkal a sípszó előtt, a 42. percben kapott gól gondoskodott (2-1).
A második félidő elején Boros gólja megint egy kis megnyugvást hozott, hogy jöjjön a “hullámvasút” mélypontja: a vendégek 5 perc alatt egyenlítettek! Lakatos 75., majd Széles 84. percben szerzett második góljával újra kettővel vezettünk, ám a végeredményt a szalontaiak alakították ki a 89. percben – 5- 4.
Aki semleges szemmel nézte a szombati találkozót (nem tudjuk, volt-e ilyen), az bizonyára jól szórakozott, hiszen izgalmasan alakult az eredmény, ám a hazai szurkolók nem örültek ennek az ismét “szívinfarktusos” meccsnek.
Ifj. Fele Sándor edző a következő csapatot küldte pályára: Tankó – Crişan, Lazăr, Urbanowski (46. p. Pop), Bacsó, Boros, Kiss, Lakatos, Solymosán (85. p. Molnár), Sabău, Széles.
Az ifjúságiak meccsét is az Unirea nyerte 4-1-re.
A forduló további eredményei ITT, a tabella ITT tekinthető meg.
A következő fordulóban az Unirea a Székelyhídi SK vendége lesz, szombaton 14 órától.

Keresés