Évet értékelt, és új terveket sző az ÉRMISZ

Évet értékelt, és új terveket sző az ÉRMISZ
2013. January 14.
A napokban tartotta az év első gyűlését az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ), amelyen kiértékelték a tavalyi év tevékenységeit is.
/vlm/Image/Show/84/

A napokban tartotta az év első gyűlését az Érmihályfalvai Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ), amelyen kiértékelték a tavalyi év tevékenységeit is.

A gyűlés témája a 2013-as év programtervének összeállítása, új tagok toborzása, és a 2012-es év programjainak kiértékelése köré összpontosult.

Az elemzések során világossá vált a fiatalok számára, hogy nagyobb odafigyeléssel, és a múlt évi tapasztalatokkal a hátuk mögött idén sokkal színvonalasabb és zökkenőmentesebb rendezvényeket valósíthatnak meg. Emellett megállapították, hogy szükséges új tagok toborzása is, akik ötleteikkel és kreativitásukkal erősítik majd a csapatot.

A tavalyi év sikert aratott programjait idén is megrendezik. Ezek közül megemlíthető a Retro bulit, a több Stand Up Comedy humorest, a pályaorientációs konferencia, a kerékpáros és görkorcsolya ügyességi verseny, a csapatépítő tábor, valamint az ifjúsági fesztivál. Ezek mellett számos új és egyben szórakoztató program is helyet kap az idei év programtervezetben, amelyekről idejében értesítik az érdeklődőket.

Keresés