Évzáró gálaesten mutatták be tudásukat a Silver Wings egyesület táncosai

Évzáró gálaesten mutatták be tudásukat a Silver Wings egyesület táncosai
2023. January 11.
evzaro borito

Január 7-én, szombat délután a Gizella Művelődési Központban léptek fel a Silver Wings táncoslábú fiataljai. Az eredetileg decemberre tervezett programon, másfél órában mintegy félszáz táncos tizenhét koreográfiában lépett színpadra. Az érmihályfalvi, érkörtvélyesi táncosok mellett immár érsemjéni, gálospetri és csárdai fiatalok is renszeresen járnak a színes, családias hangulatú csoportokba. Az egyesület talán legjellemzőbb tulajdonsága a lelkesedés, amely minden esetlegesen felmerülő akadályon átlendíti tagjait.

A műsorban a modern és hipp-hopp, páros tánc, disco és retró koreográfiák is helyet kaptak. Érmihályfalván huszonhárom, míg Érkörtvélyesen tizenkét éve működő tánccsoportok idén ünneplik egyesületté válásuk tizedik évfordulóját. Jelenleg nyolcvanöt aktív tagot számlálnak amiben a legkisebb négy-öt éves gyerekektől a szenior táncosokig minden korosztály képviselteti magát. Az egyesület különdíjait Máté Zsolt adta át azoknak a táncosoknak akik az elmúlt évtizedben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak nemcsak a versenyeken, hanem példaként állnak társaik előtt minden egyes táncpróbán. Kis Tamara és Kis Csenge Érkörtvélyesről, Baba Jessica Laura Érmihályfalváról és Gál Jennifer Csárdáról részesült az elismerésben.

A műsor végén a táncosok édességcsomagot kaptak amelyet az est főtámogatójának a Gama Abrasivi Europa cég képviseletében, Andrea Sacuman-nak köszönhetnek, aki évek óta önzetlenül segíti a táncosokat, hogy minnél több versenyen vehessenek részt. A már fentebb említett, egyesületté válásuk tizedik évfordulóját idén ünneplő Silver Wings tánc oktatója, egyesületi vezetője Máté Zsolt megköszönte mindenki támogatását aki bármilyen formában is hozzájárult sikereikhez, továbbá a táncosok kitartó munkáját, valamint a szülők áldozatvállalását.

Balázs József Attila

Keresés