Fair Play -díj a Mikulás Kupán

Fair Play -díj a Mikulás Kupán
2017. December 12.
A Mezőgazdasági Főgimnázium focicsapata a Fair Play-díjat vehette át a Váradon rendezett Mikulás Kupán.
/vlm/Image/Show/84/
A torna résztvevő csapatai

A nagyváradi Szent László Teológiai Líceum sporttermében tartották meg december 9-én a VI. Mikulás Kupa kispályás focitornát, a Váradi RMDSZ-szervezet és a Borsi Viitorul SK szervezésében. A nyolc csapatot két csoportba sorolták: A – Nv.-i Ady Endre és Lorántffy Zsuzsanna Líceumok, borsi Tamási Áron Líceum, székelyhídi Petőfi Sándor Líceum; B – Nv.-i Mihai Eminescu és Szent László Líceumok, margittai Horváth János Líceum, érmihályfalvi Mezőgazdasági Főgimnázium.

A csapatok 2 X 10 perces csoportmeccseket játszottak, melyeket a csoportok első két helyén végzett csapatok által vívott elődöntők, majd a helyosztók követtek. A végső győzelmet a Szent László Líceum szerezte meg (megvédve tavalyi elsőségét, ő képviselheti a megyét az erdélyi szintű tornán), második Margitta, harmadik Székelyhíd, negyedik az Ady Endre Líceum.

Az érmihályfalvi Mezőgazdasági Főgimnázium csapata a 3 meccs / 0 győzelem / 2 döntetlen / 1 vereség / 2 pont statisztikát összesítve csoportja negyedik helyén végzett, a szervezőktől a Fair Play – díjat érdemelve ki.

Keresés