Feketeleves a 93. percben

Feketeleves a 93. percben
2017. November 20.
Érdekesen hangzik egy vesztes meccsről azt hallani, hogy a szezon legjobb játékát produkálta a csapat...
/vlm/Image/Show/84/
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában az Unirea zsinórban négy megnyert meccs után várta a Belényesi Bihorult a Praszler stadionba. A belényesiekkel sosem játszottunk “sima” meccseket (bár ebben az idényben még a megnyert hazai meccseinkre sem lehet azt mondani, hogy simák lettek volna), ezúttal is tabella 3. helyén várták a vendégszereplést.
Akik jelen voltak a szombati találkozón, azok közül többen állítják: az őszi szezon szemre legtetszetősebb játékát produkálta a csapat. Csupán egy valami hiányzott, igaz, az a legfontosabb lett volna: a gól. Lehetett volna csúnya, potya, éppen csak, sőt, még egy belényesi öngóllal is megkaptuk volna a 3 pontot – de nem és nem sikerült, a 13. forduló balszerencsét hozott a számolatlanul elpuskázott helyzetek és az 5 kapufa mellett. Ahogyan pedig a labdarúgás íratlan szabálya rendelkezik: a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát, és hogy mindez még fájóbb legyen, a hosszabbítás végén, vagyis a 93. percben vezették a belényesiek azt a kontrát, melynek végén volt minek örüljenek – 0 – 1.
Ifj. Fele Sándor edző szerint is a szezon legtetszetősebb játékát produkálták tanítványai, akiknek ellenben semmi nem sikerült ezen a napon, a gól sem jött össze, annak ellenére, hogy főként a második félidőben teljesen beszorítottuk az ellenfelet.
Az Unirea összeállítása: Gábor G. – Hossu, Kiss, Crisan, Foris, Daroczi, Tóth, Gábor J., Sándor (71. p. Morgovan), Lakatos, Gego.
A további eredmények és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
A szezon utolsó előtti, 14. fordulójában (szombat, 14 óra) újra hazai pályán játszik a csapat, a névrokon Mácsapusztai Unirea ellen lehet majd berúgni a helyzeteket és győzelemmel búcsúzni tavaszig a hazai közönségtől.

Keresés