Fél év – több, mint 500 híradás

Fél év – több, mint 500 híradás
2013. January 2.
A napokban lesz éppen fél éve, hogy 2012. július hatodikán megjelent az első hír a város megújult honlapján. Az eltelt időben több, mint 500 - egészen pontosan 518 - hírrel, tudósítással, és ennél sokkal több fotóval vártuk az olvasókat.
/vlm/Image/Show/84/
A honlap hírrovatának új logója (készítette Zöld Szabolcs)

Tisztelt olvasó!

A napokban lesz éppen egy fél éve, hogy 2012. július hatodikán megjelent az első hír a város megújult honlapján. Ahogyan akkor ígértük, azóta igyekeztünk a város életéről, eseményekről, várható történésekről naprakészen beszámolni.
Hogy ez mennyire sikerült? Döntse el az olvasó.
Döntése meghozatalához csupán egy adat: az eltelt időben több, mint 500 – egészen pontosan 518 – hírrel, tudósítással, és ennél sokkal több, a szavaknál sokszor többet mondó fotóval próbáltunk eleget tenni a vállalásnak.
Annak a vállalásnak, ami a továbbiakra nézve is érvényes.
Ahogyan érvényes az (újra)induláskor tett felkérés is: ahhoz, hogy minél naprakészebb legyen az informálás, járuljon hozzá ön is! Ha közérdeklődésre számot tartó híre, információja van – ossza meg a többi olvasóval.
Ha egy jó sztorija van, arra is kíváncsiak vagyunk.
Ha kérdezne valamit a város vezetőitől, ami másokat is érdekelhet – küldje el kérdését nekünk, mi továbbítjuk, és a választ közzétesszük az ermihalyfalva.ro – n.
Akkor is jussunk eszébe, ha verset, prózát szeretne publikálni – erre találtuk ki Saját Tollak rovatunkat.
Tehát, ha bármilyen mondanivalója van, írjon az ermihirek@gmail.com címre.
Tartsuk együtt naprakészen a város hírcsatornáját!

Keresés