Felejthető teljesítmény Szentandráson

Felejthető teljesítmény Szentandráson
2015. September 21.
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság ötödik fordulójában Szentandráson vendégszerepelt az Unirea, és a 2-1-es vereség számunkra tűnik hízelgőnek...
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)
Az elmúlt heti, hazai vereség után a Szentandrási Crisul vendégeként javíthatott volna az Unirea, de őszintén megvallva erre nem sok esély volt. Nem is baj ez, hiszen nem kell és nem is lehet minden meccset megnyerni, vagy mindegyiken pontot szerezni, de a mutatott játék ezeket is elfogadhatóvá teheti. Vagy tehetné.
A szentandrási meccsen, főleg az első félidőben, egyáltalán nem sikerült az eltervezett taktikát betartani, ami a biztonságos védekezésből és veszélyes kontrákból állt volna – mondta el ifj.Fele Sándor edző. Alig-alig jutottunk el a vendéglátók kapujáig, és az edző értékelése szerint a kapus Perényi volt a gárda legjobbja, nagyban köszönhető neki, hogy a félidőben csak 1-0 volt a hazaiak javára.
A második félidő elején újabb gólt kaptunk, aztán 2-0-nál kapusunk tizenegyest hárított… Játékunk a 68. percet követően mutatott némi javulást, az után, hogy egy kontra végén Sándor megszerezte szépítő gólunkat – 2-1. Az utolsó 20 percben már mi voltunk inkább fölényben, de újabb gólt nem sikerült szerezni, amihez Crisan C. egy szabadrúgásánál álltunk a legközelebb. Összességében felejtendő játékot mutattunk, amikor több alapember is az elvárható szint alatt teljesített – értékelt az edző, aki a következő csapatot szerepeltette:
Perényi – Crisan R., Fazekas (30.p. Horváth), Lakatos, Péter, Létai, Illés (56.p. Pap), Crisan C., Dumiter (70.p. Gábor), Dobondi (56.p. Sándor), Gego.
Az ifjúságiak találkozóján az Unirea 3-2-re nyert.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva olvasható.
A következő fordulóban, szombaton, az Unirea a Margittai Viitorult fogadja.

Keresés