Felhívás 2020.03.20

Felhívás 2020.03.20
2020. March 20.
A 2020 március 19.-én tartott gyűlésén az Érmihályfalvi Katasztrófavédelmi Bizottság a következő döntéseket hozta, a COVID-19 koronavírus terjedésének meggátolása céljából.
/vlm/Image/Show/84/

1. 2020 március 20.-tól kezdődően a Rendkívüli Állapot ideje alatt bezár Érmihályfalva piaca, a mezőgazdasági és élelmiszeri cikkek forgalmazásának kivételével.

2. a 2020 március 17.-i 1-es számú Katonai Rendelet alkalmazását Érmihályfalva területén, ami a sürgősségi rendelkezéseket illeti a személyi gyülekezésre, illetve a javak nemzetközi szállítására vonatkozóan.

Érmihályfalva területén felfüggesztünk minden közélelmezési egység, hotel, kávézó és egyéb lokálok külső és belső terekre vonatkozó tevékenységét

Ugyanakkor engedélyezett a vendéglátásra vonatkozó tevékenység amennyiben a fogyasztók nem a lokál területén fogyasszák el a megrendelt ételeket.

Felfüggesztünk minden zárt helyeken végzett kulturális, tudományos, vallási, sport, szórakoztató, szerencsejáték, fitnesz tevékenységet.

Tilos bármilyen szabadtéri rendezvény megtartása, ahol 100 személy fölötti résztvevőre számolnak a szervezők.

A 100 résztvevő alatti szabadtéri rendezvények esetében a szervezők kötelesek biztosítani a lehetőséget, hogy a résztvevők legalább egy méter távolságra helyezkedjenek el egymástól.

Az otthoni vesztegzárban, elkülönített karanténban levő, valamint az egészségügyi egységekben beutalt személyeknek, a COVID-19 koronavírus elterjedése meggátolása céljából, a Rendkívüli Állapot egész ideje alatt tilos elhagyniuk a kijelölt helyszínt!

3. A fent felsorolt rendelkezések megszegése a 1/1999 S.K.R. 27-dik cikkelye értelmében, fegyelmi, bírságolási, büntetőjogi szankciókat von maga

után.

Nyakó József – É. K. B. elnök – polgármester

Keresés