Félidőben vezettünk, a végén kikaptunk

Félidőben vezettünk, a végén kikaptunk
2017. July 31.
A szünetben még vezettünk, ám a második játékrészben teljesen "szétestünk"...
/vlm/Image/Show/84/
A kék mezes vendégek végig diktálták a tempót

A harmadik felkészülési mérkőzésén sem tudta megszerezni első győzelmét az Unirea, pedig Nyíradony ellen a félidőben még vezettünk. Az várható volt, hogy nem lesz könnyű találkozó, hiszen az elmúlt idényben az NB. III.-ra hajtó adonyiak, bár végül “elbliccelték” a feljutást, annak megfelelő erős kerettel rendelkeznek, a mi kispadunk pedig továbbra is elég “rövid”…

Hogy mindkét csapat komolyan gondolja a meccset, azt nem csak a végig (érthetetlenül) feszült hangulat jelezte, de az is, hogy Perényinek már a 2. percben bravúrt kellett bemutatnia, részünkről Crişan távoli lövése, majd Lakatos emelése volt a válasz. A 18. percben a Gego buktatásáért megítélt büntetőt Crişan váltotta gólra – 1 – 0, a 42. percben ugyancsak a tizenhatoson belül forgolódó csatárunkat lökték fel, ezúttal Lakatos volt a végrehajtó, ám közben az adonyiak is lőttek egy gólt, pontosabban emeltek a kifutó Perényi felett – 2 – 1. A “leltárhoz” tartozik, hogy a vendégek több ajtó-ablak helyzetet is kihagytak, még az üres kapuval szemben is.

A második félidő első 10 percében 2 gólt is kaptunk, mindkétszer a védők közül kilépő csatárok gurítottak el Kis mellett. Erre még tudtunk válaszolni, az 57. percben Kanalas távoli lövése a kapufáról Lakatos elé került, aki nem hibázott – 3 – 3. A fáradságra és az összpontosulás lanyhulására kiváló példa volt a 61. perc eseménye: a vendégek szabadrúgást kaptak nem messze a tizenhatosunktól, amíg a mieink kitárgyalták, hogy mi is történt és nem mellesleg vitatkoztak, az adonyiak gyorsan elvégezték azt, szinte a hálóig sétálva a labdával… A 73. és a 81. percekben kaptunk még egy-egy gólt (a vége 3 – 6), közben nálunk Gego kapufáját és egy Soimosan – Kanalas akciót jegyezhettünk fel, ám érezhető volt, mindenki az utolsó sípszót várja, játékosaink elfáradtak, rendezetlenül álltak a pályán.

Ifj. Fele Sándor edző a következő csapatot szerepelte(the)tte: Perényi (46. p. Kis) – Gábor J., Foriş, Iova (69. p. Molnár), Crişan, Tóth, Daroczi, Kanalas, Sándor (36. p. Kiss), Lakatos (78. p. Soimosan), Gego.

A következő edzőmeccsünk is a Praszler stadionban lesz, pénteken, augusztus 4-én 18 órától, a Nagykárolyi Viktória ellen.

Keresés