Fiatal focistáink az Ábrányi Sportnapokon

Fiatal focistáink az Ábrányi Sportnapokon
2014. July 23.
Négy korosztályban is pályára léptek labdarúgóink az Ábrányi Sportnapokon, ahol két első, egy harmadik, és egy negyedik helyet szereztek.
/vlm/Image/Show/84/

A szomszédos Nyírábrány községi sportegyesülete és önkormányzata az egymást követő két vasárnapon, augusztus 13-án és 20-án szervezte meg az Ábrányi Sportnapokat, melyen labdarúgásban, kézilabdában, teniszben, asztaliteniszben, túrakerékpározásban és csocsóban mérhették össze tudásukat a résztvevők. A vasárnapok eseményei valójában egy egészet alkottak, a két nap eredményei alapján hirdettek eredményt a szervezők.
Az eseményre meghívást kaptak az érmihályfalviak is, labdarúgásban képviselve városunkat. Ifj.Fele Sándor edzőtől megtudtuk, hogy az első vasárnapon 4, a másodikon utazási nehézségek miatt már csak 3 korosztályban képviseltettük magunkat. A riválisok között ott voltak Nyíradony, Nyírábrány, Nyírmártonfalva, Fülöp csapatai, illetve a Debreceni SC gárdái, a pontvadászat bajnoki (mindenki mindenkivel) rendszerben zajlott.
Az U 11-es korosztály csak az első napon volt jelen, ám így is szereztek annyi pontot, hogy az 5 csapat között a negyedik helyen végeztek.
Az U 13-as korosztály 6 csapat között a harmadik lett, míg az U 15-ös és az U 21-es korosztály ugyancsak 6 csapatos mezőnyben egyaránt az első helyet szerezte meg.
A nagy hőségben pályára lépett csapatok okleveleket, kupákat vehettek át jutalmul.

Keresés