Foci: Vereség a kupában

Foci: Vereség a kupában
2013. May 15.
Az Unirea 1-0-ás vereséget szenvedett szerda délután Margittán, így kiesett a Román Kupa további küzdelmeiből. A bajnokság szombati fordulójának hazai mérkőzése a megszokottnál hamarabb, 11 órakor kezdődik.
/vlm/Image/Show/84/

Szerda délután az Unirea Margittán lépett pályára, a Román Kupa következő fordulójában. A találkozó 0-0-ás félidő után 1-0-ás hazai sikert hozott, az egyetlen találatot a Viitorul magasabb szinteket is megjárt labdarúgója, Lukács szerezte az 53. percben.
Bár minden vereség fájó, a kupasorozatban való részvétel nem elsődleges célkitűzés, ennek megfelelően azok a játékosok is pályára léptek – akár a kezdő csapatban is -, akik máskor esetleg a kispadon ülnek, mondta el kérdésünkre Szabó Zoltán edző.
Az Unirea a 70. perctől tíz emberrel játszott, ugyanis Katona akkor megsérült, a cserelehetőségek pedig addigra elfogytak.
A következő gárda lépett pályára a Viitorul ellen: Ármós – Chereji, Horváth, Solti, Katona, Létai (Benciu), Fele Sz., Fele S. (Ruszkai), Illés, Sándor Kr. (Fórián), Pap.

A IV.-Ligás bajnokság 25. fordulójában az Unirea a Keményfoki Victoriát fogadja szombaton. A találkozót – tekintettel a Nyíló Akác Napok programjára – a megszokottól korábban rendezik: a felnőttek 11, az ifjúságiak 13 órakor kezdenek.

Keresés