Focisiker Gödöllőn

Focisiker Gödöllőn
2013. November 25.
Az érmihályfalvi öregfiúk labdarúgó csapata az elmúlt hét végén Gödöllőn vendégszerepelt, ahol a magyar veterán válogatottal játszott úgynevezett gála mérkőzést.
/vlm/Image/Show/84/
Az érmihályfalvi csapat Szűcs Lajos társaságában

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az érmihályfalvi öregfiúk labdarúgó csapata részese a magyarországi “Egy életen át kell játszani” elnevezésű, öregfiúknak szervezett bajnokságnak, annak keleti csoportjában debreceni és nyíradonyi-fülöpi csapatokkal harcolva rendszeresen a pontokért.

A szezon végén Gödöllőn tartják a döntőket.

Ebben az érmihályfalviak nem voltak érdekeltek, de a szervezők meghívásának eleget téve az elmúlt szombaton egy úgynevezett gála mérkőzésen léphettek pályára, az V.Országos Veterán Labdarúgó Fesztivál keretében.
Ellenfelük a magyar veterán labdarúgó válogatott volt, soraiban például a napokban 80. életévét betöltött dr.Fenyvesi Mátéval (aki 2 gólt is szerzett!), Dunai Antallal, Dárdai Pállal, Hevesi Tamással, Szűcs Lajossal, Csank Jánossal, illetve Őze Tiborral, az MLSZ focifesztivál-szervező menedzserével.

Az érmihályfalvi csapat 3-0-ás félidő után 4-3 arányban nyert. A siker részesei: id.dr.Lunczer János (csapatkapitány), Perényi József, Rimay János (kapusok), Sütő Zoltán, Cioroi János, Tuef Sándor, Kovács Zoltán, Kardos Sándor, Iuhaneak Stefan, Iuhaneak Iánó és Santa Dorel (utóbbi három Margittáról erősítette a gárdát).

(BN)

Keresés