Fotósok a Csiha tanyán

Fotósok a Csiha tanyán
2017. January 17.
Egy idő óta "takaréklángon" működik az Érmellék 2009 Fotóklub, melynek tagjai az elmúlt hét végén újra összegyűltek. Találkozójukról Bíró Károly klubelnök számol be.
/vlm/Image/Show/84/

Rég tervezett, úgynevezett csapaterősítő összejövetelen vett részt az Érmellék 2009 Fotóklub tagjainak egy része a múlt vasárnapon. A rendezvény helyszínéül a határátkelőhely közelében lévő Csiha tanyát választottuk, ahol a hangulatos körülmények között elfogyasztott ebéd után, meleg kályha mellett, a tagság végre “összedughatta a fejét”, meghányta-vetette a klubműködéssel kapcsolatos gondjait és tapasztalatait.

Mint sokan észrevehették és remélhetően sajnálják is, a klub az utóbbi időszakban meglehetősen “takaréklángon” működött. A pangás okát keresve, talán a motiváció hiányát és a tagság “kiégését” hozhattuk fel… Hogyan tovább? Mindenki egyetértett abban, hogy kár volna nem folytatni, hisz klubunk “fénykorában” a városunk egyik legaktívabb kultúrcsoportja volt. Keressünk új kihívásokat, állítsunk újabb célokat magunk elé – ezek azok az irányvonalak, amelyeket a jövőre nézve újra magunk elé tűztünk. Más fotóstémát is érintettünk, szóba jött például a képbefolyásoló programok használata, de egy rövid fotósétára is kimerészkedtünk. Jó hangulatban, baráti, sőt, családias körülmények között telt el a nap, remélve, hogy a melegebb idő beálltával újabb hasonló rendezvényeket szervezhetünk és akkorra klubéletünkbe is újra lelket lehel a tavasz…
Bíró Károly

(További fotók itt és itt.)

Keresés