Gól nélkül kimaradt lehetőség

Gól nélkül kimaradt lehetőség
2014. April 14.
Nagy lehetőséget hagyott ki az Unirea azzal, hogy csupán gól nélküli döntetlen ért el az Esküllői Inter vendégeként vasárnap délután...
/vlm/Image/Show/84/
Nem akart a labda a hálóban kikötni... (Illusztráció)

A labdarúgó V.-Liga 1. csoportjának 15. fordulójában az Unirea az Esküllői Inter vendégeként lépett pályára.
Az őszi találkozón az Unirea 6-1-es eredménnyel küldte haza az esküllőieket, ami igen izmos reményt adott a mostani győzelemre is. Talán már mondani sem kell, hogy a mieink bőkezűen puskázták el a helyzeteiket, és ha csak az első játékrészben kihasználják azokat, akkor most nem lenne miről okoskodni. De… már az első félidőben legalább négy 100%-os helyzet marad ki, miközben a hazaiak a félpályán is csak azért jutottak át néha, hogy ne érje szó a ház elejét. Nyolc szögletet rúghattunk, Fele S. pedig a kapufát is eltalálta, ám sajnos mindezeket nem jegyzik az eredményjelzőn.
A második játékrészben újabb ziccereket hagytunk ki, miközben, a fogyó idővel arányosan, egyre kapkodóbb lett játékunk. A 60. perc egyfajta fordulópontnak volt tekinthető, amikor a hazaiak ritka támadásaik egyékének végén tizenegyest kaptak, azonban annak végrehajtója a labdát a felső lécre küldte. Alig pár perc múltán Lakatosnak felmutatta a bíró a második sárgát, ami emberhátrányt jelenettt számunkra, és a sípmesterek azt követően finoman szólva nem a mi pártunkat fogták, “elnézve” egy tizenegyest, vagy éppen könnyedén lest intve ígéretes helyzetben… Ahogyan Szabó Zoltán edző fogalmazott a mérkőzés után, igaz, hogy az utolsó 20 – 25 percben a sípmesterek ellenünk dolgoztak, de ha korábban berúgjuk a helyzeteinket, vagy legalább azoknak a felét, akkor ez már kit érdekelt volna!? Sovány vigasz, hogy szögletek tekintetében 15 – 1-re nyertünk, de ez ugyanúgy 1 pontot ér, mint a 0 – 0-és végeredmény…
Ráadásul az Almaszeg-Papfalvi Munierul saját pályáján ugyancsak 0-0-t játszott az Alsólugasi Sportinggal, tehát győzelmünk esetén a tabella élére állhattunk volna, így ellenben továbbra is a rivális az első, egy pont előnnyel. Ha még azt is hozzátesszük, hogy a Céckei Locadin szintén saját pályán, de 4-1-es vereséget szenvedett az acélosnak nem nevezhető Tatarostól, akkor a hét végit nevezhetjük a furcsa eredmények fordulójának is.

További eredmények, és a tabella ide kattintva nézhető meg.

Az Unirea összeállítása: Szász – Csiri, Lakatos, Horváth, Kerezsi, Fele S. (46.p. Fele Sz.), Kiss (67.p. Solti), Illés, Sándor, Gábor, Keresztúri (75.p. Vadkerti).
A következő fordulóban a Révi Stânca látogat a Praszler stadionba. A találkozó szombaton, tekintettel húsvétra, délelőtt 11 órakor kezdődik. (Ősszel az Unirea 2-1-re nyert Réven.)

Keresés