Gólarányt javítva a Libertynél

Gólarányt javítva a Libertynél
2014. November 2.
A csapat-összeállítási gondok ellenére is meggyőző arányú győzelmet aratott az Unirea szombaton délután a Nagyváradi Liberty vendégeként.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

Az Unirea e hét végi idegenbeli mérkőzése számos izgalmat tartogatott. Például a Nagyváradi Liberty vendégeként a Kispapmező községhez tartozó Kosgyán faluban léptek pályára, ami 55 kilométerre van a megyeszékhelytől Belényes irányába…- példázatul a csapat körüli komoly viszonyokra. Amint az is, hogy eddig valamennyi mérkőzésüket elvesztették, és a negyedik ligás labdarúgó bajnokság 11. fordulóját “imponáló” 7 – 70 gólaránnyal várták. Ezek tekintetbevételével kötelezőnek tűnt az Unirea győzelme, ellenben a sérültek garmadája okozott fejfájást Szabó Zoltán edzőnek. Erről sokat elmond, amint az alább, a csapat összeállításánál ki is tűnik majd, hogy a 65. percben a sérülés (!) miatt lecserélt Illés helyére, hogy ne maradjunk emberhátrányban, a cserekapus Perényi állt be mezőnyjátékosnak.
A találkozó is izgalmasan indult: a 7. percben a hazaiak szereztek vezetést, ami egyáltalán nem felelt meg a papírformának. Az első negyedóra végén Dumiter találatával egyenlítettünk, majd a félidőig még Illés, újra Dumiter és Crisan volt eredményes, beállítva a félidő – szemszögünkből – 4-1-es eredményét. A második játékrészben, amikorra már a vendéglátók “megrogytak”, látva, hogy elkerülhetetlen az újabb vereség, Dumiter, Crisan (2) és Keresztúri góljaival alakult ki az 8-1-es végeredmény.
Az Unirea összeállítása: Ármós – Kerezsi, Csiri, Lakatos, Vadkerti, Fele, Gyula (65.p. Perényi), Illés (30.p. Tatai), Crisan, Dumiter, Keresztúri.
Az ifjúságiak találkozóját a Liberty nyerte 4-0 arányban. További eredmények, és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
A következő fordulóban a Belényesi Bihorul látogat a Praszler stadionba. A belényesi gárda nem csak eddigi teljesítménye, a tabellán elfoglalt helye miatt számít esélyesebbnek, de azért is, mert az Unirea 19 fős keretében 9 sérült van, így már a csapat összeállítása is kihívást jelent Szabó Zoltánnak.
A találkozó szombaton 14 órakor kezdődik.

Keresés