Góleső a kupaforduló megyei szakaszában

Góleső a kupaforduló megyei szakaszában
2013. November 10.
A Román Kupa megyei szakaszában szombat délután Unirea - Bihardiószegi Phoenix 13 - 3 (6 - 2). Ezzel lényegében mindent elmondtunk...
/vlm/Image/Show/84/
Még van egy kupa-találkozó az idei szezonból

A labdarúgó Román Kupa megyei szakaszában az V.-Liga első csoportjának második, és a második csoport tizenegyedik (utolsó előtti) csapata találkozott.
A találkozó összefoglalóját nem érdemes hosszúra nyújtani, valójában egy nem túl megerőltető edzőmeccs volt hazai szempontból, ahol nem 13, de akár 26 gólt is szerezhettek volna, ám a gyengébb ellenfél miatt a játékosok olyan megoldásokat is megengedtek maguknak, amilyeneket egy fontosabb összecsapáson nem (pedig talán egy-egy váratlan húzással máskor is eredményesebbek lehetnének…) Szabó Zoltán edzőnek lehetősége volt összeállítási variációkat kipróbálni, és minden játékosának lehetőséget adhatott.
Az Unirea összeállítása: Ármós – Horváth, Lakatos, Solti, Csiri (66.p. Szabó), Gábor, Kis (50.p. Tankó), Illés, Kerezsi (46.p. Fele Sz.), Keresztúri, Sándor (46.p. Fórián).
Gólszerzők: Illés (4), Sándor (3), Keresztúri (2), Gábor (2), Fele Sz., Lakatos.
Idén még egy fordulót lejátszanak a kupában, november 20-án ismét haza pályán játszik az Unirea. Abba a szakaszba már a IV.-Ligás csapatok is bekapcsolódnak.