Gólgazdag meccs váradiakkal, mihályfalviakkal

Gólgazdag meccs váradiakkal, mihályfalviakkal
2015. June 23.
Az elmúlt héten pénteken a nagyváradi Múzeum kerti műfüves pályán találkozott egy barátságos mérkőzés erejéig a nagyváradi BN-Ferogar és Érmihályfalvi Öregfiúk labdarúgó csapata. A "visszavágót" július 4-én tartják a Praszler stadionban.
/vlm/Image/Show/84/
A két csapat tagjai a mérkőzés előtt
Nagyon régi kapcsolat áll fent a Bihari Napló labdarúgócsapat és az Érmihályfalvi Öregfiúk focistái között. Miután 1991-ben a BN focicsapatot alapított az első mérkőzését Érmihályfalván játszotta, mindez 25 évvel ezelőtt történt. Az azt követő években – hosszú ideig – nem történt meg, hogy a két csapat nem találkozott volna. Ezek a meccsek a legtöbb esetben Érmihályfalván zajlottak, de nekünk is volt alkalmunk Nagyváradon fogadni az érmelléki kisváros jeles öregfiúk együttesét. A legtöbb esetben – főleg az érmihályfalvi meccseken – szép számú közönség követte figyelemmel a két alakulat játékát.
Ezért is örültem annak, hogy jogutódunk a BN-Ferogar egy újabb mérkőzésre invitálta meg a mihályfalviakat. Szép és jó iramú mérkőzésen a váradiak megérdemelten győztek 14–8 arányban. A találkozó után egy baráti beszélgetésre gyűltek össze a csapattagok és eldőlt, hogy a közeljövőben újra találkoznak egy focimeccs erejéig, ezúttal Érmihályfalván. (A találkozóra július 4-én, szombaton 18 órától kerül sor a Praszler stadionban – szerk.megj.)
Jegyzőkönyv
A csapatok a következő összeállításban játszottak
BN-Ferogar: Almási János, Szántó Zoltán – Bogdan Iambor, Stelian Farcău, Alin Biţiş, Garnai Sándor, Cristian Lupuţ, Vig Zoltán.
Érmihályfalvi Öregfiúk: Kiss Márk – Csűri Sándor, Caragilov Sándor, Tóth Csaba, Fele Attila, Fele Szabolcs, Szabó Zoltán, Szász Attila, Rencz Csaba.
Gólszerzők
BN-Ferogar: Bogdan Jambor 5, Stelian Farcău 2, Alin Biţiş 4, Garnai Sándor 1, Vig Zoltán 1, Cristian Lupuţ 1.
Érmihályfalvi Öregfiúk: Fele Attila 1, Fele Szabolcs 2, Szabó Zoltán 2, Rencz Csaba 3.
Játékvezető: Tarr Gyula.
Az érmihályfalvi csapat tagjai ezúton is köszönik Gábor Károlynak a szállítást.
( Dérer Ferenc / Bihari Napló )

Keresés