Gólzáporos edzőmeccs

Gólzáporos edzőmeccs
2014. August 7.
Gólzáporos, a végén már szinte unalomba fulladt edzőmeccset vívott szerda délután az Unirea. Legközelebb szombaton lép pályára a csapat ugyancsak itthon.
/vlm/Image/Show/84/
Szinte csak a piros mezes vendégek kapuja előtt pattogott a labda

Szerda délután a Nagykárolyi Viktória ifjúsági csapata volt az Unirea ellenfele az őszi szezonra történő felkészülés első hazai edzőmeccsén. Utólag elmondható, hogy az eredményből (14 – 0, félidőben 6 – 0) nem érdemes messzemenő következtetést levonni, hiszen az ifjúsági gárda vajmi kevés ellenállást tanusított, még akkor is, amikor a számos cserét követően már az Unirea színeiben is pályán voltak az ifjúsági korú labdarúgók. A találkozó hasznos volt ellenben abból a szempontból, hogy a focisták összeszokjanak, illetve azt is láthattuk, hogy az idegenből igazolt Crişan és Burzási jól mozog és lát a pályán, mindketten gólerősen játszottak.
Szabó Zoltán edző a következő csapatot szerepeltette: Ármós (74.p. Kis) – Vadkerti (62.p. Bacsó), Lakatos (65.p. Crăciun), Horváth, Kerezsi (46.p. Csiri), Létai (46.p. Fele Sz.), Burzási, Illés (78.p. Ökrös), Crişan, Sándor (46.p. Kiss), Keresztúri (52.p. Tatai).
Gólszerzők: Sándor (2), Illés (3), Lakatos, Burzási (4), Crişan, Vadkerti, Fele Sz., Horváth.
A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a vendégek edzője, aki pályára is lépett a második félidőben, az a Tabi Zsolt, aki annak idején a Fink Fenster-Unirea csapatának is edzője volt, amikor a két gárda együttműködve a C-ligában szerepelt, így ismerősként parolázhatott a vendéglátókkal.
Az Unirea legközelebb szombaton 17 órától Berettyószéplak csapatát fogadja a Praszler stadionban.

Keresés